Festivalen Sin 2017

Arrangementsinformasjon
Default file 1496922604

Info: www.festivalensin.no

Festivalen Sin 2017 – torsdag 24. august – lørdag 26. august
Vi er nå klare for å ta fatt på det 11. kapittelet av Festivalen Sin, og vi kan love et musikkeventyr med et rikholdig repertoar med artister innenfor et stort spekter med genre. Målsetningen er å lage en festhelg for alle musikkelskere fra 0-110år. Vi håper du blir med på årets vakreste musikkeventyr i Moss!

Årets artister
MADCON
GRENI
BJØRN EIDSVÅG
ENSLAVED
STEIN TORLEIF BJELLA
INE HOEM
SATURDAY CITY
TORGEIR & KJENDISENE
MONALIA
ELVA
YOUNES & KHALIFATET

PROGRAM:

 

Fredag 25. august:
18.00     Dørene åpner

19.00     Bjella

20.20     Monalia

21.30     Enslaved

23.00     Elva

23.45     Greni

 

Lørdag 26. august:
17.00     Dørene åpner

18.00     Bjørn Eidsvåg

19.30     Saturday City

20.30     Ine Hoem

21.30     Younes & Khalifatet

22.20     Torgeir og Kjendisene

23.30     Madcon


Aldersgrense:
Det er fri aldersgrense på Festivalen Sin. Husk å ta med deg legitimasjon hvis du er over 18 og ønsker å kjøpe annet enn mineralvann! Barn under 12 år kommer gratis inn i følge med foreldre eller en voksen. Det må fylles ut eget registreringsskjema på barnet ved inngangen.

Festivalen Sin
Festivalen Sin har i 2016 feiret 10års jubileum, og vi noterer samtidig at vi har arrangert vår 4. festival på Verket Arena. Vi kan oppsummere med at det har vært 10 år med mye blodslit og hardt arbeid, men det har mest av alt vært en fantastisk reise med entusiasme, lidenskap, inkludering og positiv byutvikling som hovedingredienser. Det har også vært meget inspirerende å være en del av byutviklingen på Verket i Moss etter at Peterson-fabrikken ble nedlagt, og vi ser nå en transformasjon i høyt tempo. Nå har støvet lagt seg på Verket Arena, og vi har bestemt oss for å ta fatt på det 11. kapitlet av Festivalen Sin! Ambisjonene tar form, og vi er spent på hvilke områder som åpenbarer seg på Verket neste sommer.

Vi går nå en spennende årsavslutning i møte med budsjettforhandlinger og fordeling av kulturmidler til byens kulturaktører. Det er derfor med stor spenning vi nå venter på svar på årets søknader om støtte. Søknader er sendt til Moss kommune, Rygge kommune, Østfold fylkeskommune og Norsk kulturråd.

Festivalen Sin er i skrivende stund en konstellasjon med ca 200 frivillige og i overkant av 20 lokale bedrifter som bidrar med sponsorstøtte og aktiviteter. Dette øker i omfang, så neste år på denne tiden vil vi trolig ha et enda større nettverk og videre økninger i ambisjonsnivå.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refunderes kun ved total avlysning.